Advertising Beverage Photography: Vodka on Ice Pro Club Workshop #66 | Видеокурсы и книги по темам. Video Tutorials and books
  1. Вы устали постоянно покупать доступы на файлообменники и качать с них с разными скоростями, но в основном низкими. Здесь же предлагается скачивание вашего заказанного файла с любого файлообменника, но перелитого уже на облако майл, с огромной скоростью. Разные, гибкие уровни доступа на форум по очень выгодным ценам. Где вы видели, даже по минимальному тарифу доступа на этот форум, недельный доступ к скачиванию чего хотите, по вашему заказу, с любых файлообменников?

    Уважаемые пользователи форума! Чтобы качать и заказывать перелив на облачные сервисы, вы должны ознакомиться как это сделать ЗДЕСЬ Спасибо за понимание!

Advertising Beverage Photography: Vodka on Ice Pro Club Workshop #66

Тема в разделе "Photigy", создана пользователем Администратор, май 26, 2019.

Метки:
  1. Администратор

    Администратор Administrator Команда форума

    4f4513193c.jpg

    Advertising Beverage Photography


    This is a beverage photography tutorial for Pro Club Interactive Education Program, the workshop #66
    In this advanced beverage photography workshop you will learn how to mimic frozen bottle in ice in the studio, what kind of chemicals to use for a best result, how to create a crushed ice effect for a perfect composition and how to photograph it.

    Your instructors, Alex Koloskov (in-studio shooting) and Artem Pisarevskiy (in-Photoshop retouching) will explain how to overcome challenges when working on beverage photography assignments: how to setup the scene for a composition, what light and how to use for a dramatic effects in a small studio, what final steps needs to be made for the best in-camera results.
    Our post-production guru, Artem Pisarevskiy will also show you best practices of enhancing advertising images like this beverage photography example.

    [​IMG]
    [​IMG]


     

Перелинковка тем

Поделиться этой страницей

  1. Этот сайт использует файлы cookie, чтобы персонализировать контент и сохранить вход в систему, если Вы зарегистрируетесь.
    Продолжая использовать этот сайт, Вы соглашаетесь на использование файлов cookie.
    Скрыть объявление